Pijeme, jíme, zase pijeme
a pak hodnotíme

Byli jsme všude, přesvědčte se ...

Pravidla hodnocení

Hodnocení jsme se rozhodli udělat velice jednoduché. Každé restauraci, kde se rozhodneme, že splnila podmínky pro udělení nálepky, přidělíme nálepku s 1, 2 nebo 3 pivy. Abychom udělili nálepku je nutné, aby se v daném podniku shodla nadpoloviční většina všech hodnotících kteří musí ochutnat minimálně čtyři kousky zlatavého moku, přičemž usnášeníschopní jsou již dva členové týmu, kteří se tímpádem na hodnocení podniku musí shodnout. Při nesplnění jakékoliv z podmínek nemůže být restaurace hodnocena, a spadá do kategorie navštívených restaurací. 

 

Příklady pro udělení 1-3 piv

                                                                                        Jedno pivko    

  Restaurace nenadchne ani neurazí, pivo by mělo být minimálně dobré (což v tomto případě znamená za 3) a obsluha příjemná.

 

                                                                                   dvě pivka  

  -    Jeden z hlavních atributů (pivo, prostředí, obsluha), by měl být nadprůměrný a zbylé minimálně průměrné, to znamená, že nás na podniku něco v dobrém slova smyslu zaujalo a vyplatí se do něj zajít. 

 

                                                                                    excelentní tři pivi

  -    Pivo je výborné, obsluha ochotná a usměvavá (v ideálním případě i pěkná) prostě není co vyčíst. Prostředí k popití a zábavě jen vybízí. Tento podnik doporučujeme a zaručujeme TOP úroveň.